Cím: 2120 Dunakeszi, Fő út 85.
Nyitva: H-P 9 - 18, Sz 9 - 13
E-Mail: info@winklersport.hu
Tel: 27/344-769
Keresés
Dalbello
Dolomite
Dynastar
Elan
Fischer
Head
K2 Sports
Rossignol
SalomonKORCSOLYA ÉLEZÉS!

korcsolyalezs.jpg

2017.01.11.


Snowboard rajongók figyelem!


Használt, de kiváló állapotú BURTON bakancsok 36-48 méretben eladók!


A készlet megtekinthető személyesen, az Üzletben.

burton3kicsi_123918.jpg

2015.12.04.


 

 


Hírek

Sícipő és síbakancs tágítás

A speciális sícipőhéj formázó gépünk segítségével orvosolni tudjuk a legextrémebb sícipő problémákat is. Érdemes minden olyan esetben segítségünket kérni, amikor bármilyen rendellenességet észlel a sícipő, síbakancsban síelés közben. Ilyen lehet, hogyha a sícipőben elzsibbad a lábunk, vagy a talpunkban erős nyomást érzünk, esetleg a bokánkat véresre dörzsöli a sícipő, hogy más fájdalmas esetek ne is említsünk. Egy biztos, hogy egyik jelenség sem kellemes, ezért jobb, ha megszüntetjük a problémát. A sícipő külső héjának megfelelő helyen történő kinyomása megoldás lesz.

Ne feledjük, bármilyen sícipőnél elvégezhető a lábra igazítás! Aki rendszeresen síel, évente legalább 2-3 hetet, az tudja, hogy sícipőjét pár év múlva le kell cserélni, mert a belső bélés összezsugorodása miatt nagy lesz a sícipő, és már nem lehet optimálisan beállítani. Éppen ezért érdemes az új sícipőt elhozni tágításra, hisz akkor biztos, hogy kellően kihasználhatjuk a már lábunkra igazított sícipőnket.

                                 tagito.jpg

2014.12.20.

- - - - - - - - - - - - - - - - - - -

 

 


 


A síléc ápolása

 

Mit csináljunk a sílécekkel tavasszal? Hol tároljuk őket nyáron? Vigyük szervizbe vagy ápoljuk a talpát mi otthon? Ezekre a fontos kérdésekre Winkler Ede, síszerviz tulajdonos válaszol.

forrás: www.sitv.hu

 

(c) 2018 Winkler Sport
ducikli gumitomi